Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Ny konsert med amerikansk storhet

Lørdag 29/4 hadde bluessklubben enda en konsert med en storhet fra utlandet. Gary Primich med band var av en formidalbel kvalitet. Gitaristen viste et solospill og en variasjon i måten å spille på som var storslått. Gary selv var på munnspill helt i verdenstoppen. En teknikk og trøkk som du sjelden opplever. Den variasjonen som lå i låtvalget der ulike bluesstiler ble presentert, viste en bredde og et erfaringsgrunlag som er større enn det vi er vant med. Vi må nok en gang takke Arctic Music for at de har lagt opp en turne med utenlandsk storhet. Denne gangen var det Thomas som var roadmanager for bandet, så takk til han for dugnadsinsatsen som gjorde denne turneen mulig.

Det er i ferd med å bli nesten dagligdags at vi har store artister fra andre land som kommer hit og spiller for oss. Det diskuteres nesten som om det skal være en selvfølge at vi har store artister på Fauske. En sak man skal ha i bakhodet når vi snakker om at det er ønskelig å ha den og den artisten som kommer å spiller her, er at kostnadene med å hente artister opp til Nord Norge. Samenliknet med klubber som holder til i sør, har vi et utgiftsnivå av en helt annen størrelse enn de for å arrangere konserter.

Disse driftkostnadene som vi har i forbindelse med våre arrangement, gjør at vi må være sterkt kritisk til hvem vi inngår avtaler med. Vi er også helt avhengig av videreføring av det samarbeidet vi har med de nærtliggende bluesklubbene og bookingbyrået Arctic Music. Takk til de som var på konserten og ønsker alle velkommen til den neste med ønske om at de fleste tar med seg en venn hver. Da blir vi nok publikummere til å få konserten til å gå i null.

NESTE KONSERT: Lazy Lester m/Rune Myhren.

2. mai 2006 - Flere saker