Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Bacon

Baconbrothers har skiftet navn til bare "Bacon"

Lørdag 9/12 skal vi få høre på Fagers om hvordan den nye besetningen i Baconbrothers lyder.

Efter 15 års arbetande på vägar, skitiga pubar, vackra gigant scener runtom i Norden, 3 plattor och ca 1200 gig byter Bacon Brothers skepnad. Kimmo Ylitalo (Fagersta) som från början bildade bandet tillsammans med Roberth Ekholm (Falun) byts ut mot Marcus Aldén (Falun).
Samtidigt byter Bacon Brothers namn och heter numera BACON.

Det har jobbats med den nya plattan (arbetsnamn 200) i nästan ett år men nu är vi i slutskedet. Eftersom Kimmo slutat i bandet så har vi börjat om från början flera gånger och nya texter och sång är lagd.

Den närmaste tiden skall skivan mixas i Roberth Ekholms studio och en spelning på Harrys i Falun den 10 februari bli startskottet för det nya bandet. Sen följer lite spelningar i Västmanland, Småland, Norrland och en längre turné i Norge där namnet BACON är väl inarbetat.

BACON består av:

Marcus Källström trummor ( den galna )
Erfaren körkortslös trumslagare från grannbyn Borlänge där han jobbar med musik i någon form på heltid, varit medlem i BACON sedan 2002. Har jobbat med: Stonecake, Sky High, Clas Yngström.

Roberth Ekholm sång / gitarr ( den tjocka )
Har många års erfarenhet av blues rock gitarr och väl inarbetad producent inom rock / blues / soul genre. Har jobbat med: Omar and the howlers, Bacon Brothers, Bluesway, 9 below 0, mfl

Markus Aldén bas ( den långa )
Mycket tight och erfaren bassist som också är proffsförare och gillar prylar, därför jobbar han på bussgods på heltid men får något skönt i blicken när BACON spelar. Har jobbat med: MASSOR ! ! och Sky High, Clas Yngström.

4. desember 2006 - Flere saker