Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Saltenbluesen 2007 en formidabel suksess OOOOOOOOOOOOHHHHH!! Det er så godt.


Nå er vi ferdig med den desidert største Saltenbluesen både i størrelse og suksess så langt. Vi er i fintelling i forhold til besøkstall, men er helt sikker på at vi har slått alle rekorder.
Vi har en gryende følelse av at dette er i ferd med å bli en ekte festival. Dette er i ferd med å bli noe som kan markere Fauske Bluesklubb og bli en skikkelig bauta for regionen og landsdelen. Vi er kanonfornøyd.

Les omtale i an her

Pangstart for Saltenbluesen. Les og hør mer på www.an.no
Freddy Thoresen var til stede for Avisa Nordland og la umiddelbart ut sine inntrykk fra starten på Saltenbluesen på an sine nettsider. Marith Endresen, Sigrid Brennhaug, Trond Hansen bass, Hans Isaksen gitar og sist men ikke minst Ivar Antonsen piano leverte en konsert av et helt ekstraordinært format som åpningskonsert på Saltenbluesen. Dersom vi skulle gitt terningskast til dette har vi ikke nok øyne på terningen. Takk til dere for denne musikkleveransen. Vi vet ikke hvordan vi skal gå videre fra dette. En musikalsk opplevelse av de helt sjeldne. Vestermo Lysdesign designet lyset på konserten som laget en ramme der vi fikk fram den rette stemningen for denne konserten. Takk til dem.

Videre fikk vi en lyrisk jazzkveld på Fagers fra Sigrid Pauline og Kjell Joar Pettersen Øverleir. Enkel vokal og kontrabass. Sitat fra Trond Hansen (bassisten til Marith Endresen): Vi har et relativt "nakent" konsept med gitar, bass og vokal med noe percrusivt på føttene. Det som Sigrid og Kjell Joar leverer er "hudløst", kun bass og vokal. En lyrisk musikkopplevelse av de sjeldne. Sigrid har en jazzstemme av et format vi ikke har opplevd her på Fauske, en sjelden fugl. Hun fikk vist fauskefolk hvordan det går an å lage stemning med lite, kun vokal og bass. Kjell Joar får i denne settingen virkelig vist fram eksepsjonelt bass- spill. Den mannen kan traktere en kontrabass. For de som var til stede på denne konserten fikk de seg en fin avslutning på første festivaldag.

Velkommen til fortsettelsen, Teltet, Fagers og Fauske Hotell fredag, det er nok å velge i.

20. september 2007 - Flere saker