Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Ny konsert

Lørdag 27/10 kommer tromsøbandet Urban Blues Band til Fauske. Sjekk nettsted her

Presseskriv

”The Urban Blues Band”

 

Blues-Trioen ”The Urban Blues Band” fra Tromsø består av Birger Meyer Gjerdrum: Gitar/Vokal, Trond Johansen: Bass og Ottar Tøllefsen: Trommer.

 

Bandet hadde sin spede begynnelse i mars 2006, og har siden da rukket å gjøre en god del spillejobber rundt om i landsdelen, fra Nordland i sør til Finnmark i nord. I tillegg til å spille på Pub`er både i by og bygd, har bandet rukket over en god del festivaler. I tillegg har gutta gjort en rekke konserter på Haakon Scene på Studenthuset ”Driv” i Tromsø under diverse arrangementer. Bl.a. varmet de opp for den kjente Texas-Trioen ”Omar & The Howlers” 18. Oktober 2006 da de gjestet Tromsø. Bandet deltok også i NNM i blues i 2007 som ble arrangert i regi av Fauske Blues Klubb. På bakgrunn av denne deltakelsen høstet bandet mye god omtale, noe som har ført til en god del bookede festivaljobber i 2007.

 

Skal musikkstilen til ”The Urban Blues Band” settes i ”bås”, vil nok groovende Texas-Blues være det riktige stikkordet. Her representeres låter med bl.a. kjente artister som Stevie Ray Vaughan, The fabulous thunderbirds, Johnny Winter og mye mer. I tillegg spiller bandet en god del egenprodusert musikk. Mye av låtmaterialet er splitternytt, og vil iløpet av året 2007 resultere i en helt ny CD med kun egne låter. Med lang erfaring innen forskjellige musikalske sjangre arrangerer bandet i fellesskap musikken, slik at dette skal få sitt særpregede uttrykk som skal være gjenkjennbart hos ”The Urban Blues Band”.

 

”The Urban Blues Band” garanterer for en heldundrende blues-aften for de som velger å ta turen innom for å trimme på blues-foten.

 

25. oktober 2007 - Flere saker