Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Gumbo på Fagers Lørdag 28.06

Gumbo (Sverige) ble etablert ut fra Rock “N” Roll bandet, Uncle Jam i begynnelsen av 2001. Noen måneder sener vant de prisen, Scandinavian Blues Contest på Mønsterås Bluesfestival. (Sveriges største festival)
Siden da har Gumbo kjørt på med svingende New Orleans musikk. Bandets repertoar består av egne låter iblandet New Orleans klassikere hentet fra blant annet Huey Piano Smith, Earl King, Fats Domino og Professor Longhair.

En konsert med Gumbo er en opplevelse! Dansbar gladmusikk med mye rytmer. Bandet mikser også inn stilartene Blues, Boogie, Reggae!, Rhythm & Blues og soul.

Mikael Westmann er den lille mannen i front med den store stemmen. På piano har bandet Per Johan Altin. Han regnes i dag som en av Sveriges beste tolkere av Boogie og New Orléans riff. Blåserekka oser vitalitet og rytmeseksjonen frembringer et herlig driv.

Dette er et band vi vil høre mye om i fremtiden. Så langt har de utgitt tre cd plater. Bandet har spilt på Norske festivaler som Sementblues, Skudenesfestivalen, Codstock og Målselvfossen bluesfestival. De har også turnert vestlandet på bluesklubbene i Stavanger, Sandnes, Egersund, Jørpeland og Karmøy. Og Østlandet på klubbene Muddy Waters og Nes Bluesklubb. I tillegg til mange klubber og festivaler i Sverige og Danmark.

SAGT OM GUMBO:

  ”En annen sak, Gumbo gjorde en glimredne innsats. Publikum har spurt om Gumbo kommer igjen i høst.  Vi ønsker å booke de til neste års festival.”    

John Rullestad, Karmøy jazz & Bluesklubb

 ”Mye skryt  av bandet, ja. Vi kom meget bra overens på alle måter, ingen problemer av noe slag. Kanonband med kanon musikk!! Meget Godt fornøyd, fra Egersund!”

Leif Inge Rogstad, Blueslaget Blå Resept, Egersund.

 ”Ja, i går var konserten med Gumbo hos oss. Det var knallsuksess. Det er faktisk første gang at alle vinduene i lokalet vårt dugget på innsiden. Alle gjestene var storfornøyde. Gumbo måtte ta tre ekstranummer før de fikk mulighet til å gå av scenen. Det blir nok en ny konsert etter hvert.”

Lars Ove Fjelldal, Preikestolen Bluesklubb

           

Bandet består av:

Mikael Westmann                  Gitar & Sang

Per Johan Altin                      Piano og Hammond

Henrik Bengtsson                  Bass

Michael Edlund                      Trommer

Andreas Gidlund                    Saksofon

Olof Skoog                            Saksofon

20. juni 2008 - Flere saker