Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Memo Gonzalez & The Bluescasters

Lørdag 28 november kommer Memo Gonzales til Fauske og skal gjeste Fagers den lørdagen.

Dette bandet spiller blues med et vanvittig trøkk. Memo Gonzalez er bokstavelig talt "300 Pound of joy"! Kai strauss på gitar regnes nå for den fremste tolker av en gitarist som Freddie King. Erkan Özdemir på bass spiller så kuult at det bare må oppleves.

Sjekk: Hjemmesiden

TYSKLAND/ USA
  Memo Gonzalez & The Bluescasters presenterer en egen herlig miks av swing, blues & rock n` roll. Dette gjør de med et vanvittig trøkk! Bandet ble grunnlagt I 1995 og har til nå resultert mange internasjonale oppdrag og 5 cd plater. Bandets cd, ”Big Time In Big D” ble innspilt i Texas. Gjesteartister er storheter som Mike Morgan, Anson Funderburgh og Johnny Moeller. Den siste Cd plata kom i 2009 og heter ”Dynomite”

Selv om Memo Gonzalez & The Bluescasters har stor respekt for bluesen som en institusjon går de ikke av veien for å spille roots og Rock n` Roll på sine konserter. Memo Gonzalez bandets frontfigur, kommer egentlig fra Dallas, Texas. Han har spilt på kjente klubber som B.B King og Antones i Texas.
Memo Gonzalez s` sceneopptreden er enorm! Mannens kraftige utseende kombinert med munnspill så kraftig som en bulldoser slår ned i lokalet som et lyn. Svetten renner fra ansikt og brylkremen får håret til å glinse.
Musikken til Memo Gonzalez & The Bluescasters kan best beskrives som en blanding av Texas blues, Louisiana R&B ispedd en god dose swing. Bandet turnerer verden rundt opptil 200 show i året. De har også spilt mye i Norge. Notodden Bluesfestival, Sementblues, Lillehammer Bluesfestival samt turnert Øst & Vestlandet. Overalt får bandet strålende kritikker!
Bandet består ellers av gitarist Kai Strauss. Kai beskrives av magasinet ”Blues I Britain” som ,”..Rett og slett en glimrende gitarist med soloer fullt på høyden med gitarstorheter som Rusty Zinn, Mike Morgan, Alex Schultz, Duke Robillard og Charlie Baty!”

På bass har de Erkan Özdemir (Tyrkia!) Erkan betegnes som en fantastisk stødig bassist med en rytme så stødig som fjell. Han beskrives som hovedgrunnen til at bandet svinger som f…

På trommer har vi Boyd Small. Han er en anerkjent trommis, producer og artist fra USA.

9. november 2009 - Flere saker