Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Årsmøte i Fauske Bluesklubb og NNM i Blues


Onsdag 23. mars skal vi ha årsmøte på administrasjonsbyggets kantine kl 19.00. Alle medlemmer er velkommen. Saker som ønskes tatt opp kan meldes inn  til Hilde Nystad: hilde.nystad@sbnett.no innen 13. mars.

9. april, skal Fauske Bluesklubb arrangere NNM i blues og det skal være vorspiel fredag 8. april med bluestapas, konsert og mat.

Blues i Nord og Fauske Bluesklubb har gleden av å invitere til Nordnorsk Mesterskap i Blues 2011. Arrangementet går av stabelen lørdag 9.april på Fauske Hotell i Fauske med Fauske Bluesklubb som lokal arrangør. Konkurransen gjennomføres for femte gang i historien og vinneren får i tillegg til tittel og ære også ”fripass” til Norsk Bluesunions cup under Notodden Blues Festival 2011. I praksis betyr det at den nordnorske mesteren blir en av de 10 artistene som får stille i konkurransen på Notodden. Fjorårets nordnorske mester var Pristine og 2009vinneren var The Urban Blues Band, og de har turnert og turnerer i år som unionsband etter å ha gått helt til topps i unionscupen.

Uetablerte musikere i landsdelen er den viktigste målgruppen for NNM i blues, og bluesklubbene i landsdelen oppfordres til å gjøre en rekrutteringsjobb. Kulturskoler, folkehøgskoler og videregående skoler som har musikklinjer, er også kontaktet i jakten på unge musikere som spiller blues.

Erfaringen fra de tre første nordnorske bluesmesterskapene er at både etablerte og uetablerte artister fra landsdelen stiller opp. Denne mixen er viktig for å få til en erfaringsutveksling mellom yngre og eldre bluesmusikere fra Nord-Norge.

Påmelding til NNM i blues skjer pr mail til oystein.gangstoe@fauske.kommune.no eller til dabbegutt@gmail.com
For å oppfylle kravene for deltakelse i i NNM i blues og unionscupen bør bandet/artisten:
- Være et ambisiøst og foreløpig uetablert band på den norske bluesscene.
- Spille blues eller bluesrelatert musikk.
- Se på deltagelse under UBC, og gjennomføring av Union Blues Band turne, som en unik sjanse og et springbrett til videre karriere.
- Representere en lokal bluesklubb, dersom det er en der du bor.

Deltagende band blir vurdert etter tre kriterier:
- Musikalske ferdigheter.
- Scenemessige kvaliteter.
- Mulighet for utvikling og videre karriere.

7. mars 2011 - Flere saker