Hovedsponsor

SaltenKraftSamband


SMSsponsor
PowerOffice


Saltenbluesen


Meny:

Organisasjon:

 Booking:

vbjur@online.no

Kontakt FBK:

oystein.gangstoe@fauske.kommune.no

Ny konsert 4 juni

Marith Endresen og hennes Mean Men kommer til Fauske lørdag 4 juni. Vår Nord Norske bluesdiva/dronning skal gjeste oss med en vistitt og har med seg sine Mean Men: Hans Isaksen og Trond Hansen.

Marith Endresen er et navn som mange, ihvertfall i Nord-Norge, drar kjensel på. Etter over 30 år i bransjen har mange fått gleden av å høre hennes kraftfulle tolkninger av noen av de fineste låtene som er kommet fra bluesens, rockens og soulens beste artister og låtskrivere. Mange store stjerner har latt seg forbløffe av Marith, og hun har nærmest lagt Mississippi for sine føtter etter flere opptredener på festivaler, juke joints, og sågar i en lokal kirke!

Med seg har hun "The MeanMen." To gode venner og musikere som ikke er helt fersk i faget; Trond Hansen er den mest groovy bassisten som fins i mils omkrets. Han har spilt sammen med Marith over 30 - tredve! - år. De har reist landet rundt i turnebuss sammen, og det er få ganger hun står på en scene uten ham ved sin side. I tillegg holder han nesten verdensrekord i utholdenhet som bluesbassist - sammenhengende i over 40 timer! Han er selv usikker på hva som er den største prestasjonen... Gitarist Hans Isaksen er den reneste reivungen i dette selskapet. Hans' fartstid sammen med Marith har dog passert 15 år. Hans distinkte stil og rotekte gitarsound gjør trioens lydbilde komplett. Det er et understatement å kalle denne trioen samspilt! I dette hyggelige, lette formatet kommer Marith virkelig til sin rett. Her er det nakent, rått, sårt og ekte. Man hører alle små detajer og nyanser som ellers lett forsvinner fra en mere tett befolket scene. Unn Deg sjansen til å oppleve denne flotte lille comboen på et konsertsted nær deg. Reis gjerne et godt stykke også, det er verdt det! 

18. mai 2011 - Flere saker